Sähköurakointi Espoosta koko Suomen alueelle

Kysy lisää palveluistamme

LUJACOM Oy tietoliikenneverkkojen rakentamista ja sähköurakointia tekevä yritys Espoossa. Olemme erikoistuneet tietoliikenneyhteyksien suunnitteluun, asentamiseen ja ylläpitoon. Toimialueemme kattaa Helsingin seudun lisäksi koko Suomen. Palvelemme sekä eri alojen yrityksiä että kotitalouksia. Saat tilattua kokeneilta sähköasentajiltamme erilaiset tietoliikenneverkkojen ja kaapeliverkkojen asennus- ja huoltotyöt sekä sähköurakoinnin työt.

Halutessasi voimme myös laatia pitkäaikaiset huolto- ja kunnossapitosopimukset yrityksesi kanssa. Teemme töitä sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää tai pyytää tarjouksen. Saat meidät nopeimmin kiinni soittamalla numeroon 040 515 1085, mutta voit myös lähettää meille viestin sähköpostilla tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Palvelumme

Teemme sähköurakointia Espoossa, muualla pääkaupunkiseudulla sekä tarvittaessa koko Suomen alueella. Yrityksemme on erikoistunut tietoliikenneyhteyksien rakentamiseen ja kunnossapitoon, joten saat tilattua meiltä monipuolisesti erilaiset tietoliikenneverkkorakentamisen palvelut. Asennamme sinulle myös esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmät sekä erilaiset turvajärjestelmät. Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella. Olemme luotettava kumppani myös pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

 

Lue myös tietoliikenneverkkojen rakentamisesta!

Lue lisää

Valtuutettu sähköasentaja

Valitsemalla sähköurakointiin valtuutetun ja kokeneen asentajan, saat varmuuden siitä, että työt tulee tehtyä turvallisesti, laadukkaasti sekä kaikkien alan viimeisimpien määräysten ja vaatimusten mukaisesti. LUJACOM Oy on luotettava valinta niin antenni- ja tietoverkkotöihin kuin sähköasennustöihin ja sähkölaitekorjaukseen.

Alla näet lisätietoa pätevyydestämme:

 

A&T pätevyys (antenni- ja tietoverkkotyöt): Kiinteistön viestintäverkkotöiden AT-pätevyystodistus on voimassa viisi vuotta kerrallaan, ja se kattaa sekä yhteisantennijärjestelmien (A) sekä puhelinsisäjohtoverkkojen ja yleiskaapelointijärjestelmien (T) työnjohto-, asennus-, ylläpito- tai asiantuntijatehtävät. Lisätietoa löydät täältä.

 

ASj Sähköasennustyöt ja sähkölaitekorjaus (enintään ja yli 1000 V sähkötyöt): Tukesin ylläpitämän toiminnanharjoittajarekisterin sähkö- ja hissialan toimintaoikeuskoodi. Lisätietoa löydät täältä.

Ota yhteyttä